Markedsføring på internett
Av Klar Effekt
Internett er mer enn fotballresultater, rosa bloggere, og kattevideoer. 85% av hele norges befolkning bruker internett hver dag. Det er ikke bare mange som bruker det hver dag, vi er logget på i lengre perioder. 1 time og 42 minutter bruker vi hver dag på nettet.

I tillegg har Facebook over 3.000.000 daglige brukere i Norge. Ca halvparten av disse er via mobil. Det er ikke lenger nok å bare "være på nettet". Det krever mer nå enn i går. Hvis ikke du gjør det, så gjør konkurrenten din det.

Det viktigste når det gjelder all markedsføring er å ha en plan og følge denne. Det samme gjelder for markedsføring på internett. Ved å unnlate å måle resultatene i etterkant kan du ende opp med å kaste pengene ut av vinduet.

Vi mener du skal merke en Klar Effekt av din markedsføring på internett og få rapporter som viser utviklingen og effekten av kampanjene dine. Klar Effekt hjelper deg med din markedsføring på internett og tilpasser dette din eksisterende markedsføring utenfor nettet. Du kan gjøre jobben selv, eller overlate den til oss.
Fra kontoret på Absinthen, Stavanger:

Det er mange misforståelse og feiloppfatninger rundt markedsføring på internett. Det viktigste for å lykkes, er å ha et produkt som føles mer verd for kunden, enn prisen du tar betalt. Selv om vi mener markedsføring er det aller viktigste for en bedrifts vekst og helse, er det ikke til å stikke under en stol at mange har dårlige produkter. Det er kunden som bestemmer hva som er bra, og hva som burde forsvinne. I markedsføring snakker man om at kundene stemmer med lommeboken. Dette er noe vi ser gang på gang i Norge. Bedrifter med tilsynelatende "alt på stell" klarer knapt å betale husleien til kontoret, fordi kundene opplever produktet som ubrukelig. Før måtte man bruke månedsvis, kanskje år for å finne ut om produktet var en suksess eller ikke. Fordelen med markedsføring på internett er at man kan se resultater i løpet av dager (noen ganger timer). Det betyr at man ikke lenger trenger å bruke månedsvis med markedsundersøkelser, tunge logo-design prosesser, lage visittkort, eller gjøre andre tidskrevende oppgaver. Vi kan i dag gå direkte til kunden og stille spørsmålet "vil du betale penger for dette produktet?". Det er fordelen med markedsføring på internett, og grunnen til at vi mener det nesten alltid bør være første steg og prioritet for både nye, og etablerte bedrifter. Fiks markedsføringen, så fikser du mye annet samtidig.

Pål R. Hetland
Forfatter og foredragsholder
Hvis du har et bedre produkt og bedre markedsføring, vil du alltid vinne over konkurrentene.
Følg oss på Facebook for å få invitasjoner til gratis frokostseminarer, delta på nettkurs, og den faglige påfyllen du trenger.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Vi tar ikke imot nye oppdrag.
Klar Effekt Stavanger
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Klar Effekt Kristiansand
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Copyright 2016 - Klar Effekt - et prosjekt av Idéklekkeriet AS