Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
HVORDAN SELGE
UTEN Å SNAKKE MED NOEN
…slik at du kan bruke tid på dem og det du vil.
OPPDAG DEN ENKLE 3-STEGS METODEN SOM MARKEDSFØRINGSBRANSJEN PRØVER Å HOLDE SKJULT
Vi elsker personvern, og beskytter din informasjon mot uvedkommede.
Jeg har et spørsmål til deg…

Har du noen gang drømt om å tjene millioner fra internett? 
Har du noen gang tenkt at markedsføring på internett er vanskelig, teknisk, og bare for tyveåringer som fikk megabytes via morsmelka?

Du har sikkert hørt alle fordelene med salg fra internett tidligere. Dette er livsstilen alle snakker om: jobb hvor du vil, når du vil, og tjen millioner uten å snakke med plagsomme kunder.

Så.. hvorfor har ikke dette skjedd for deg enda? 
Jeg vet hvordan du har det. Dette er ikke første gang du leter etter den beste måten å tjene penger på internett, ikke sant?
Når er det egentlig din tur å tjene millionen?
Hvis du følger med nå, skal jeg fortelle deg hvordan du kan tjene din første million fra internett, uten å snakke med noen, være aktiv i sosiale medier, eller være tålmodig før du ser resultatene.
Hei, jeg heter Pål R. Hetland og for noen år siden var jeg blakk og frustrert. Kanskje du kjenner deg igjen i min situasjon?
Jeg satt med en bunke ubrukte visittkort på pulten og stirret desperat på dataskjermen. Det var femten minutter siden jeg hadde sendt ut hundre eposter til potensielle kunder, hvor jeg nesten tigget om å få et salgsmøte.

INGEN NYE EPOSTER

Jeg ventet en time for å gi de litt tid til å svare meg. Eposten haddde avsluttet med spørsmålet: “når passer det for deg å ta et møte?”. 

Det burde ikke ta så mye mer tid før jeg fikk svar fra ihvertfall et par tre stykker.

Etter to timer var det fortsatt ingen svar på epostene jeg hadde sendt ut.

Jeg sjekket om epostene hadde blitt sendt. Det hadde de. “Kanskje de ikke ble levert?” tenkte jeg. Et par sekunder vurderte jeg å sende alle epostene en gang til, men jeg ville ikke virke masete.

Tre timer, ingen svar. 

Seks timer senere innså jeg at ingen kom til å svare meg, og slo av maskinen. Jeg ga opp og satte meg foran TV-en resten av dagen.

Dette var ikke en ny opplevelse for meg. Dessverre var de fleste dagene slik for meg den tiden. Den dagen prøvde jeg å sende ut personlig tilpassede eposter til hundre forskjellige potensielle kunder. Andre dager blogget jeg for å få oppmerksomhet i sosiale medier. Noen ganger gikk jeg direkte på sosiale medier og prøvde å finne kunder der. 

Søkemotoroptimalisering hadde jeg også jobbet mye med. Jeg fikk noen gode plasseringer øverst i Google… men ikke en eneste kunde. Ikke engang en forespørsel fra en potensiell kunde.

Alle andre hadde sagt at jeg måtte bygge en epostliste, og selge til de på listen. Problemet var at jeg hverken visste hvordan jeg skulle bygge en liste, hva jeg skulle skrive i epostene, eller hvordan de på listen skulle kjøpe noe av meg..

De siste årene hadde jeg brukt på å lære “alt” om markedsføring på internett. Ingen kunne motsi meg, fordi jeg kunne alle moteordene som “seo”, “viral”, “branding”, “content marketing” og mange flere. 

Dagen etter brukte jeg på å fortsette den desperate stirreleken med e-post innboksen min. 

Jeg fikk aldri noen svar.

Når jeg snakket med venner og familie, sa alle det samme:
“Du må være tålmodig. 
Ikke gi opp. 
Det ordner seg til slutt”.
Problemet mitt var at jeg hadde prøvd alt som var mulig å prøve av markedsføringsstrategier. Ingenting virket.

Det var da jeg hadde mitt A-ha øyeblikk! Jeg måtte gjøre noe helt nytt for å få oppmerksomheten til kundene...

Jeg prøvde å hjelpe studenter som ønsket seg toppkarakterer på skolen. Selv hadde jeg strøket i nesten alle fag, og klart å finne metoden for å gå fra stryk til topkarakter. 

De få kundene jeg hadde, var meget fornøyd med resultatene. Jeg tenkte at hvis jeg bare kom i kontakt med potensielle kunder.. da ville de se hvor bra det var, og jeg ville endelig kunne tjene penger.
Jeg hadde hørt at det å selge billetter til seminarer var en enkel måte å tjene penger raskt. 

Det fungerte ikke.
Deretter prøvde jeg å gi bort seminarene gratis, og selge noe etterpå. 

Det fungerte litt bedre. 
Problemet var at jeg måtte reise hele tiden for å overleve. Etter kostnadene var det ingen penger igjen. 

Jeg måtte prøve noe nytt.
En tilfeldighet gjorde at jeg snublet over den enkle 3-stegs metoden for å få salg fra nett. 

Jeg ble flau når jeg innså at løsningen hadde vært rett foran nesen min i alle disse årene. Var det virkelig slik at jeg hadde tatt feil i flere år?
Det eneste jeg måtte gjøre var å åpne øynene og gripe muligheten. 
Metoden var enkel å forstå, rask å gjennomføre, og ga salg umiddelbart. Når jeg sier umiddelbart, mener jeg umiddelbart.
Faktisk var det slik at jeg fikk flere salg en dag enn jeg hadde fått hele forrige måned. 

Dette var løsningen jeg hadde ventet på i mange år. Endelig var det min tur!

Mens jeg jobbet med å perfeksjonere denne metoden for meg selv, innså jeg at det var ikke min feil det hadde tatt så lang tid. 

Jeg oppdaget at det er en hel bransje av markedsføringskonsulenter som tjener seg rike på å lure godtroende gründere som meg. De krever høye timepriser for å fortelle oss det vi allerede har hørt før:
“For å få salg fra nett må du være 
aktiv i sosiale medier, bli synlig i søk, og være tålmodig i flere år

Ikke rart jeg slet med salget når jeg trodde blindt på slikt vås.
I flere år hadde jeg trodd på løgnene deres. Jeg trodde at hvis jeg bare jobbet hardt, gjorde som de anbefalte, og var tålmodig.. -så ville pengene komme av seg selv.
Heldigvis hadde jeg nå klart å slå meg løs fra spidelvevet av løgner hele bransjen hadde presset meg til å tro. Jeg hadde oppdaget den enkle metoden for å få salg fra internett
Det SJOKKERTE meg at
nesten ingen snakket om denne metoden.
Metoden var jo så enkel, så tydelig, og så rask å få til… 

Hvorfor gjorde ikke alle dette? 

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele min metode. Det var gode penger i å bare gjøre det selv, og ikke fortelle hemmeligheten til noen.
Det var da jeg oppdaget hvor uærlig og sleip bransjen egentlig hadde vært i alle disse årene. Jeg oppdaget et uttrykk som bransjen har 
hvisket bak ryggen til gründere i åresvis: 

“KOMPLISÈR OG PROFITTÈR”
Det slo meg hvor utspekulert denne ondskapen egentlig var. De tjente mer penger dess vanskeligere de fikk dette til å virke. Hvis gründere hadde forstått hvor enkelt det egentlig er, ville det ikke være behov for disse overprisede markedsføringskonsulentene.
Dess mer man kompliserer et problem,
dess høyere pris kan man ta for å løse det.
Jeg hadde ikke lenger samvittighet til å holde på hemmeligheten. Noen måtte fortelle sannheten om markedsføring på internett.

For det var når jeg oppdaget denne sannheten for markedsføring at salget VIRKELIG begynte å ta av!

Jeg klarte ikke stoppe. Fikk aldri nok. Dess mer jeg fokuserte på metoden, dess flere salg. Det skjedde selvsagt ikke uten arbeid, men nå visste jeg at arbeidet mitt ga resultater.

Det var ikke bare jeg som fikk resultater med denne metoden. Se hva den har gjort for andre:

"Dette er metoden for alle seriøse gründere som vil ha salg fra nett. Uten denne metoden hadde jeg fortsatt drevet med oppsøkende salg utenfor internett."

Nikolai G. Høibo. Forretningsutvikler og bestselgende forfatter av "Tre steg til Tidsfrihet" og "Fastfit"

"Har fått fire salg denne måneden. Har brukt prinsippene jeg har lært av deg. Det er kjempegøy, men jeg har fremdeles litt sånn "Lotto-følelse" hver gang det tikker inn et salg"

Solveig Husebø. Gründeren bak Kreativ skrivekafe

"Jeg personlig og våre selskaper har hatt store utbytter av strategien og teknikkene"

Herlof Herlofsen. Gründeren bak Yess! Hotels, Budget Hotels, og RAI Group

"Veldig bra og lærerikt. Pål er inspirerende, motiverende og kunnskapsrik. Anbefales på det sterkeste!"

An Magritt Drøsdal. Gründeren bak Helsemeglerne
Jeg innså dette ikke før etter en stund etterpå, men plutselig hadde jeg mer tid til å gjøre det jeg ville hver dag. Det var slutt på 16-timers arbeidsdager.
Før hadde jeg brukt hele dagene på å stirre desperat på datamaskinen i håp om at salgene skulle sprette ut av skjermen. Jeg visste ikke at det tok så lang tid å sjekke mailen og være aktiv i sosiale medier! Når jeg senere innså at jeg ikke lenger følte behov for å se hvor mange likes jeg hadde på fansiden min, følte jeg meg så utrolig fri. 
Fri fra frustrasjonen om å være aktiv i sosiale medier hele tiden. 

Fri fra stresset som jeg følte av å alltid være blakk.

Fri fra maset til kundene som krevde ti ganger mer enn de betalte for.
Aller mest, følte jeg meg fri fra datamaskinen. 
Tidligere hadde jeg drømt om å sitte med laptopen i fanget på stranden et tropisk sted. Nå kunne jeg jobbe hvor jeg ville, men gjorde det ikke. Ihvertfall ikke med datamaskinen.
Har du prøvd å se på en dataskjerm i sola? Hva med under en parasoll i sola? Det er helt umulig å gjøre noe som helst annet enn enkle oppgaver som å lese mails og sjekke antall likes på innlegg. 
Jeg begynte å ta helt fri når jeg satt i solsteiken. For meg var det La Cala de Mijas ved solkysten i Spania. Det er mitt favorittsted å reise til for sol og varme. Reisen tar litt over 3 timer, omtrent som en togtur fra Stavanger til Kristiansand. Med lounge og business class flybilletter går nå reisen som en drøm.
Nå trengte jeg ikke lenger sitte med laptopen i fanget og stresse febrilsk for å få inn salg i sola. Jeg kunne slappe av, sole meg, og shoppe alt jeg hadde lyst å kjøpe. 
#DenFølelsen av å være fri fra frustrasjon, stress, og maset alle andre fortsatt måtte leve med…
FRIHET ER EN DEILIG FØLELSE
Det er derfor jeg valgte å skrive boken “Hvordan selge uten å snakke med noen”. Den tok meg flere år å fullføre, fordi jeg ville ikke gi deg slikt verdiløst oppgulp som du sikkert har sett nok av fra andre steder.
Siden det bare var meg foreløpig, bestemte jeg meg for å teste om denne metoden resonnerte med andre gründere. Jeg ventet over 3 år med å fullføre boken, mens jeg undersøkte hva gründere tenker og føler om salg fra internett.
"Virker dette bare for meg, eller for alle?"
Jeg gjorde noe jeg ikke anbefaler andre å gjøre: Holdt 300 gratis livesendinger om markedsføring. Alle med et unikt tema. Jeg utforsket hvilke temaer gründere likte, og hvilke som ble ignorert.
Vet du hva? 
Hver gang jeg begynte å snakke i nærheten av denne metoden for å få salg uten å snakke med noen…
Da lyttet de. Det føltes nesten som magi. 

Når jeg snakket om andre temaer, logget folk av. 
Disse 300 sendingene tilsvarer over 200 timer med video om forskjellige temaer, så jeg skal spare deg tiden å se alle disse i dag. 
(Hvis du er en av de som deltok live på mine frokostseminarer vil jeg gjerne si tusen takk for støtten. Uten deg hadde denne boken aldri blitt fullført.)
Når jeg nådde episode 300, innså jeg at det var på tide. Jeg var klar til å fullføre boken. 
De to årene jeg hadde livesendinger skrev jeg hundrevis av sider med tekst, og tegnet titalls forklaringsmodeller. Det viste seg å være unødvendig for å forstå den enkle metoden..
JEG SLETTET OVER HUNDRE SIDER MED NOTATER, MODELLER, OG ANDRE DISTRAKSJONER FOR Å KOMME FREM TIL BOKEN DU NÅ SKAL LESE.
Dette gjorde jeg for å gjøre det enklere for deg. Du vil lese om hvordan jeg startet som en blakk gründer med hodet i sanden. Gjennom historien om min motgang vil vi gå gjennom den enkle tre stegs metoden for å få salg fra internett. 
Nå som jeg har klart å fokusere metoden til de tre stegene, føles alt utrolig mye enklere. 
Jeg bruker modellen selv hver dag. 

Det som før tok meg måneder (eller år) å fullføre, tar nå kun uker. En av studentene mine klarte det på under ei uke (men hun var ekstremt motivert til å få salg). 
Derfor, hvis du er interessert i å
1) Få salg uten å snakke med noen.
2) Bli fri fra frustrasjon, stress, og mas.
3) Se raskere resultater av arbeidet.
Du kommer uansett til å jobbe med bedriften din. Vi gründere er slik. Jeg pleier å spøke at jeg ville nok vært gründer selv om jeg ikke hadde fått betalt. Det er sant, men jeg liker bedre å få betalt av kundene mine. Jeg tipper du gjør det samme.
Er denne metoden verd kr 10.000,-??
Metoden i denne boken sparer meg både tid og penger hver dag. Jeg elsker hvordan alle fortstår metoden når jeg forteller om den. De klør i fingrene etter å komme i gang å få salg fra internett.
Andre ville nok ikke laget en bok om denne metoden. Grunnen til det er enkel: det er mye mer penger å tjene på å lage nettkurs eller ta timebetalt som markedsføringskonsulent. Jeg innbiller meg at HVIS (og det er et stort HVIS) de kjenner til metoden, ville prisen vært minimum kr 10.000,-. 
MEN…
Hvis denne metoden kan gi deg flere salg første 24 timer, enn hele forrige måned, ville det vært verdt 10.000?
Hvis denne metoden kunne fjernet frustrasjonene, stresset, og maset fra det å drive bedriften din den “tradisjonelle måten”, ville det vært verdt 10.000?
Selvsagt hadde det vært verdt så mye. Heldigvis (som du sikkert allerede har sett på denne siden) så skal jeg ikke ta 10.000 kroner av deg for å vise deg metoden. 
Du kan få hele metoden, og min personlige (dog litt flaue) historie om hvordan jeg får mange salg hver dag, for kun 399,- Jeg skal til og med gi deg gratis frakt med sporing. Som du sikkert vet, er bokbransjen ikke verdens mest lukrative bransje, så jeg håper du skjønner hvor utrolig bra tilbud jeg har til deg i dag. Dette er en metode som bokstavelig talt har generert titalls millioner kroner for meg og studentene mine, bare de siste årene.
Mitt løfte til deg som gründer
Selv om jeg er helt bombesikkert du kommer til å elske boken, vet jeg at mange kan være litt skeptiske for å bestille en slik bok fra internett. Vi har kommet langt, men det er alltid noen som sitter litt på gjerdet, for sikkerhets skyld. Det skjønner jeg godt. Jeg er helt lik selv.
Derfor vil jeg gjøre det enklere for deg å komme i gang. I stedet for å ta betalt av deg med en gang, skal jeg gi deg en 14 dagers gratis prøve av boken. Det betyr at du kan motta boken med gratis frakt, lese alt, og bestemme deg om du ønsker å beholde den eller ikke. 
Du kommer til å elske den, men denne garantien er her likesom. Uansett grunn, kan du si at dette ikke var noe for deg, og ikke betale ei krone for boken! Du bare sender en mail til kundeservice, så slipper du å betale for boken. 
Denne boken vil bli utsolgt, og jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før vi får nye inn på lager. Hvis det står “UTSOLGT” på denne siden, kan du melde deg på ventelisten for neste gang vi trykker nye bøker. 
Bare tenk hvordan fremtiden kan bli for deg. 

Du kan jobbe hvor du vil, når du vil, uten å ha en sjef som maser på deg. 

Du kan få salg uten å snakke med noen. 

Dette er det man mener når man sier at du vil bli din egen sjef. 

Ta ansvaret i dag, og bestill boken nå. 
#1
Bestill boken
#2
Vent 2-3 dager
#3
Les og forstå
Vi sender bøker ut hver ukedag, så lenge det er bøker på lager. Når du bestiller i dag, vil vi sende den ut neste arbeidsdag. Det tar vanligvis 2-3 dager før du mottar den.
Klikk på bestillingsknappen nå. Fyll ut bestillingsskjemaet, og fullfør bestillingen din med en gang. Vi vil sende deg en kvittering på epost etter noen minutter.
Jeg håper du skjønner at det betyr ingenting for meg om du fullfører bestillingen nå eller aldri. Dette er noe du gjør for deg selv. Min metode vil alltid være hva jeg gjør for å få mine salg fra internett. Denne boken er jeg som rekker ut en hjelpende hånd til meg selv for noen år siden. 

Jeg hadde vært evig takknemlig hvis noen hadde skrevet denne boken for meg når jeg slet med å få inn småpenger fra kundene mine. Denne boken var løsningen jeg drømte om.
Husk, for 399,- får du boken “Hvordan selge uten å snakke med noen” tilsendt med gratis frakt og 14 dagers prøveperiode. Dette tilbudet kan ikke bli noe bedre for deg. 
Du har nå 2 valg:
1) Du bestiller boken i dag og starter din reise mot friheten

2) Du fortsetter slik du alltid har gjort, og får de resultatene du alltid har fått

Hvis du velger alternativ 2, ønsker jeg deg lykke til. Du kommer til å trenge det. Gjør som jeg ville gjort, og velg første alternativ. Når du også får med en gratis prøveperiode har du absolutt ingenting å tape.
Bestill boken i dag. Du vil takke meg senere.

Med vennlig hilsen
Pål R. Hetland
En gründer som deg
Vanlige spørsmål, og "er dette bare noe lureri?"
Har du hørt uttrykket "det er ensomt på toppen"? Dette kommer ikke av at du føler deg bedre enn alle andre. Tvert imot. Det som skjer når du får suksess er at alle konkurrenter samles i en forent front for å ta sin største fiende. Dette er noe jeg måtte lære eg å leve med når jeg begynte å tjene penger. Heldigvis trenger ikke du banke på dører, holde livesendinger, eller poste selfies på instagram for å få salg fra nett. Du kan ha suksess uten at noen merker det. Dessverre er det ikke slik for meg. Jeg har valgt å stå frem, på tross av motstanden. På grunn av dette vil du uten tvil høre markedsføringskonsulenter si: "det er bare noe tull", "ikke hør på han", "det er ikke så enkelt" og så videre. De har ikke peiling. De er blakke gründere.

Jeg har ikke tid eller ønske om å diskutere med noen blakke "eksperter" som tjener penger på å lure gründere. Det vil bare gi disse svindlerne en scene de ikke fortjener. Lytt til deg selv, og følg de enkle karaktertrekkene som alltid har fungert: ærlighet, integritet, og et genuint ønske om å hjelpe kundene dine. Når du gjør det, vil du slutte å lytte på blakke gründere, og starte din egen reise mot friheten.
Du har kanskje hørt om noen av mine suksesser?
ToppkarakterSystemet
Norgeshistoriens mest suksessfulle studiestrategi.

Over 35.000 kunder.
Etablert 2012.
Tidsfrihet
Et oppgjør med tidsklemma og tankekaos for ledere.

10.000 kunder første år.
Etablert 2016.
Lønnsom oppussing
Byggmesterens metode for å øke verdien av boligen.

1.000.000,- første 90 dager
Etablert 2017.
Fastfit
Fitnessfilosofien trenings-bransjen holder skjult

1.000.000,- første måned. 
Etablert 2018.
"Vil dette fungere for min bedrift?"
Fysiske produkter(nettbutikk o.l.)
JA. Nettbutikker kan nyte godt av resultatene som kommer av metoden.

Den største utfordringen med nettbutikker er at man ender opp med mye unødvendig arbeid. 

Det er derfor vi sjelden ser noe fordel av å ta på seg en så arbeidskrevende oppgave som å drive en nettbutikk.
Konsulent
JA. Metoden i boken bygger på prinsipper og eksempler som fungerer meget bra for konsulenter og andre som tar betalt på timesbasis.

Erfaringsmessig er den største utfordringen at konsulenter har et tak for hvor mye de kan tjene. Døgnet har kun 24 timer. Det begrenser inntekten.

Hvis du er interessert i å tjene mer, kan onlinekurs fungere som en rakett for inntektene dine.

Onlinekurs og coaching
JA. Boken omtaler eksempler om både onlinekurs og virtuell coaching for å tjene din første million. 

De raskeste milliongründerne på internett selger ofte slike produkter. 

Fordelen med onlinekurs er at man kan tjene penger uten å holde det samme kurset om og om igjen.

Fysiske kurs og foredrag
KANSKJE. Metoden kan selvsagt brukes for å selge billetter til arrangementer, gi bookinger som foredragsholder, og fylle store saler med potensielle kunder. 

Boken forteller om når jeg reiste på Norgesturné med fulle saler, fikk over 1.000 deltakere på Chateu Neuf scene, og kom på God Morgen Norge som foredragsholder. 

Du vil oppdage hvorfor dette ikke er den beste måten å få salg, og hvorfor internett kan brukes til så mye mer enn å selge billetter til events.

Restaurant, butikk, og service
KANSKJE. Samme grunn som med fysiske kurs og foredrag. Metoden kan brukes for å fylle et butikklokale, restaurant eller kontor med potensielle kunder. 

Dessverre er det få gründere av tradisjonelle bedrifter som vil akseptere den ikke-tradisjonelle metoden for å få kunder fra internett. 

Noen smarte gründere velger å “oppgradere” bedriften sin til neste nivå. De som lykkes ser tilbake på tiden med leiekostnader for lokale, problematiske deltidsansatte, og uforutsigbar salg som fortid i deres bedrift. De legger ned det tradisjonelle og satser på det som gir de mest penger.
Nettverksmarkedsføring
KANSKJE er det enkle svaret når det kommer til multi-level-marketing. En MLM-bedrift er i prinsippet helt lik en hvilken som helst annen bedrift, med noen viktige forskjeller. 

Mange MLM-systemer begrenser din frihet i hvordan du kan markedsføre dine produkter og tjenester. Noen begrenser ordene du bruker, andre begrenser markedsføringsmetodene. 

MLM er nesten som å ha en jobb, uten en trygg månedslønn. Hvis du har hatt suksess med MLM, vil vi råde deg å se mulighetene i å starte noe helt eget. Da vil metoden i denne boken hjelpe deg få dine første salg, og tjene din første million. 

Disse metodene fungerer så bra at en av våre studenter har blitt truet med utkastelse fordi han tiltrakk seg “andres kunder” helt automatisk.
Non-profit og ideelle selskaper
NEI. Problemet med non-profit ligger i navnet (ingen overskudd). Det er absolutt beundringsverdig at du ønsker å hjelpe noen uten å få noe tilbake selv. 

Dessverre er dette en metode som bruker profitt som drivstoff for å tjene penger. 

Ved å kalle bedriften din non-profitt vil du ikke klare å få resultatene du trenger for å drive organisasjonen videre.
Copyright 2018 All Rights Reserved.