Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Oppdag hvordan PPC markedsføring kan gi økt trafikk, økt interesse, og økt salg i din bedrift.
ER DU KLAR TIL Å KOMME I GANG?
kr 997,-
Per måned +MVA.
Vi researcher, skriver, og plasserer annonser for deg. Prisen inkluderer alt du trenger for å komme i gang. Klikk på "Gå til bestilling" for å komme i gang.
Søkeordsanalyse, annonseutvikling, og optimalisering
og som en sjelden bonus: inkludert annonsebudsjett.
Annonsering med resultatfokus er det mest krevende feltet innenfor markedsføring. Vi gjør det vanskelige for deg. 

Mange er for opphengt i likes, visninger, og følgere til å forstå at de fundamentale prinsippene for markedsføring fortsatt gjelder. Det handler om å finne kunder som ønsker å kjøpe, ikke bare kikke.
Reklamebransjen har problemer med
Tomme løfter, lang LEVERINGSTID,
og Overfakturering av timer
Den gamle modellen for reklamebyråer er på vei ut
For kun få år siden var det vanlig å måtte gjøre alt selv, eller velge et reklamebyrå som tok seg betalt for tid. Vi mener fremtiden er her, og bedrifter i dag bryr seg ikke om hvor mange timer noen jobber med markedsføringen. Bedrifter i dag bryr seg om valuta for pengene, ikke kreative møter, overbetalte seniorrådgivere, og et team av prosjektledere som prøver å nå salgsmålene for fakturerte timer..
FØR:
Møter med tomme løfter
Før måtte man gå i salgsmøter med byrået. Der ville de samle alle ansatte, og prøve å vise hvor kreativt og unikt det ville være å velge de som reklamebyrå. Disse presentasjonene var ofte kjedelige, og fokuserte aldri på resultatsorienter markedsføring.

Problemet med salgsmøter er at alle der inne må ha lønn, og du ender opp med å betale for både folkene, lunsjen, og det franske mineralvannet.
NÅ:
Åpen konkurranse på nett
Nå kan bedrifter selv lære om hva er byrå kan hjelpe med, uten å gå i møte. Dette sparer deg tid, som du kan bruke på viktigere oppgaver. Teknologi gjør det enklere for bedrifter å få ting gjort.

Fremtidens reklamebyråer klarer veilede kundene med nettsider, video, og e-post. Mange ønsker fortsatt å snakke med en kundeveileder, men sitter aldri mer i kjedelige salgsmøter.
FØR:
Overbetalte seniorrådgivere
Før var det ansenitet og internpolitikk som bestemte lønnen til de ansatte i reklamebyrået. Det resulterte i at byråene ble "topptunge" og satt igjen med lite reell kompetanse, utover møteerfaringen. Uvitne om faget måtte de da outsurce markedsføringen til freelancere. De fikk dårlig betalt og endte opp med å gjøre en dårlig jobb. 

Bransjen skiftet da all fokus bort fra resultatmåling. De gikk all-inn for 100% forfengelighet i markedsføringen. Likes, hjerter, avspillinger, visninger og følgere ble distraksjonen fra klikk og salg.
NÅ:
Fokus på faget
Nå har man innsett at teknikeren som gjør jobben, ikke kan være en ettertanke. Etterhvert som teknologien ble moden, fikk byråene mulighet til å automatisere mye av arbeidet, og kundene merket kun en forskjell: mer for pengene. 

Fremtidens reklamebyrå har på plass rutinene og teknologien til å håndtere mange flere kunder enn de gamle. Derfor kan man nyte godt av stordriftsfordeler, og levere bedre tjenester til bedrifter som ønsker profesjonell markedsføring.
FØR:
Overfakturering av timer
Før var alle reklamebyråer bygget opp rundt prinsippet at timelønnen skulle betales av kunden. Faktisk målte mange sin suksess fra hvor mye av arbeidsdagen som kunne faktureres til kunder. Dette skapte et problem med mistillit fra kundene, siden de følte at byråene fakturerte flere timer enn reelt. Dessverre var det ikke mulig å overprøve dette. De måtte akseptere hva byrået sa, og betale regningen. 

De fleste byråer var ærlige, men trege arbeidere blir belønnet i et slikt system. Derfor jobbet noen saktere for å tjene mer. Andre førte flere timer enn tiden det egentlig tok, og unnskylde med "hvorfor skal jeg tjene mindre for å jobbe raskere?". Dette blir også omtalt som å "skrive timer med gaffel".
NÅ:
Forståelige fastpriser
Nå vet bedriftene hva de får, før de kjøpet. Det er ikke lenger slik at man må "vente og se" om det man tror er det man får. I dag vet bedriftene hva som blir avtalt, og hva det skal koste. Det er nå opp til byråene å tjene sine penger innenfor rammene av fastprisene de tilbyr. 

Fremtidens reklamebyrå vet at en kunde er mer enn den første avtalen. Bedrifter er i konstant utvikling, og vil trenge mye hjelp mens de vokser mot målene sine. Derfor er byråene nå villig til å gi gode tilbud for å skape vinn-vinn forhold med sine bedriftskunder.
Lei av fortidens reklamebyrå?
Se hvordan vi kan gi deg markedsføring 997,-/mnd, alt inkludert.
Vi vinner ved å gjøre det motsatte av andre:
  • Pakker: Det du trenger blir avtalt på forhånd
  • Alt inkludert: Ingen ukontrollerte kostnader
  • Fastpris: Vi  vinner på å levere deg raske resultater
Dette er inkludert FOR 997,-
Se hva du får når du bestiller annonsekonto
Opprettelse og håndtering av annonsekonto
Veiledende pris 1.970,- +MVA per måned
Vi klargjør din bedrift for å annonsering ved å opprette annonsekontoen din. Dette inkluderer teknisk opprettelse, konfigurasjon av instillinger, og klargjøring for dine annonser. Etter dette passer vi på at din konto er klar, aktiv, og fungerer slik den skal for å unngå problemer.
1 Søkekampanje for din bedrift (PPC)
Veiledende pris 497,- +MVA per måned
For å få best resultat av dine annonser i søk, er det viktig å opprette en riktig søkekampanje med forskjellige beskyttelser på plass. Vi passer på at annonsene blir vist til folk i din målgruppe, geografiske plassering, m.m. Over tid vil vi overvåke resultatene og lete etter forbedringspotensiale.
3 Søkegrupper fra vår søkeordsanalyse (PPC)
Veiledende pris 997,- +MVA per måned
Vår viktigste verktøy for å finne deg de beste kundene er vår søkeordsanalyse. Der oppdager vi hva kunder søker for å finne løsninger i din bransje. En søkegruppe er en samling av søkeord og setninger som ligner. Vi analyser hva folk søker, og kategoriserer de setningene som ligner til en søkegruppe. 
3 søkeannonser for søkegruppene (PPC)
Veiledende pris 997,- +MVA per måned
Siden søkegruppene er forskjellige, er det viktig at annonsene også er det. Vi utvikler, skriver, og publiserer 3 forskjellige annonser, slik at du får riktig budskap til riktig kunde fra søk. I tillegg til dette paser vi på at annonsene leder til riktig sted på nettsiden din, der dette er relevant. 
Regelmessig optimalisering av resultater
Veiledende pris 997,- +MVA per måned
Selv om dine annonser er på plass i søk, er det viktig å fortsette arbeidet med å forbedre resulatet. Vi jobber manuelt og maskinelt for å forbedre dine annonser, finne flere kunder, og gi deg mer valuta for pengene. 
Hva betyr "Alt inkludert"?
Hva får jeg?
Dette mener vi med alt inkludert
  • ​Søkeordsanalyse - Vi oppdager hva kunden søker i din bransje
  • Annonsetekst - Vi skriver annonseteksten for deg
  • ​Annonseopprettelse - Vi lager annonsene i riktig format
  • ​Optimalisering - Vi jobber for å forbedre resultatet
  • ​Kundeservice - Våre kundeiledere er der for å hjelpe deg
  • ​Bonus annonsebudsjett - Unngå ukontrollerte kostnader
Dette er også inkludert for 997,-
Vi ønsker å gjøre markedsføring enkelt for deg
Fast kundeveileder via e-post
Veiledende pris 997,- +MVA per måned
Det krever mer enn et par klikk for å få annonsene dine på plass. Heldigvis gjør vi jobben for deg. Din kundeveileder er med deg gjennom hele prosessen. Våre e-poster mottas i et nummerert system som gjør at mail fra deg blir besvart uten at du må purre på oss for å få svar.
Månedlig rapportering av resultater
Veiledende pris 449,- +MVA per måned
Din kundeveileder kan hjelpe deg få tilsendt en månedlig rapport av resultatene dine. Det hjelper deg holde fokus på markedsføring. I tilleg kan du sammeligne rapporten med annen markedsføring du har i bedriften. Rapporten blir sendt som en PDF via e-post, og inneholder mange detaljer.
BONUS: Inkludert annonsebudsjett
Det har aldri vært enklere å komme i gang.
Vi betaler for annonsene, inkludert servicegebyret på kr 90, slik at du slipper å forholde deg til flere regninger. Som en ekstra bonus for kunder dekker vi opp til 300 kroner per måned. I tillegg garanterer vi at denne kostnaden ikke øker uten at du bestiller en oppgradering. Dette er nok for de fleste å komme i gang!
MØT DET VOKSENDE teamet
Meet our growing team
Pål R. Hetland
CEO
Nikolai G. Høibo
VP of Sales
Aldrin J. Joco
Key account
manager 
Tommy Karlsen
PPC & SEM 
manager
Emre Bilgin
Operation
manager
Noen du kjenner?
Sales manager
Vest-Agder
Noen du kjenner?
SEO & HTML 
supervisor
Noen du kjenner?
Marketing 
Trainee
Klar Effekt er et prosjekt av Idéklekkeriet AS, og har ansatte i Stavanger, Kristiansand, Oslo, m.fl.